Welkom!

20 april 2008

Welkom op mijn reislog bij Reislogger! Ik ga deze site gebruiken om iedereen op de hoogte te houden van mijn reizen. Kom dus snel een keertje terug en bekijk mijn laatste reisverhalen, foto's, kaart en profiel. Als je op de hoogte gesteld wilt worden wanneer ik een nieuw bericht schrijf in mijn blog, dan kun je je aanmelden voor email notificaties, of de RSS feed gebruiken. 8)

1. Oryx PI:
    25 april 2008
    Vergeet niet om voldoende blarenzalf mee te nemen!
  2. Paul:
    25 april 2008
    Nog 2 werkdagen en dan......

Veel devotie en plezier!!

Paul
  3. Elena:
    27 april 2008
    Hoi Wilma,
    Wat een goeie! Ik probeer je te volgen, hoor, als je op reis gaat! Wat ben je toch actief! Ben zelf aan het oefenen voor de Slachtemarathon, een wandeltocht door Friesland van 42 km op 14 juni. Ik voel af en toe dus wel even met je mee! Jammer dat je er niet bent met Oerol...ik zal je wel missen! Hoop dat we elkaar dan na je reis weer een keer zien...om in een rustigere(?) periode helemaal bij te praten. Hier alles goed, druk met allemaal leuke dingen! De zon schijnt, bijna Koninginnedag...Sneek is er klaar voor geloof ik, en wij ook! Heel veel groetjes en liefs, ook van Marcel, Hontje en Mickey, Elena
  4. Marga:
    27 april 2008
    He zus,

Te gek zo'n digitaal logboek waar wij een beetje kunnen meereizen. Ben benieuwd of je er aan toe komt om deze te onderhouden. Ik hoop dat de reis je geeft wat je verwacht! liefs, Marga
  5. Vladimir:
    Hey Wilma,

Niet te snel wandelen, want ik lees niet zo snel. ;-)

Veel plezier!!

Groetjes,

Vladimir
  6. Frederike:
    Hoi Wilma,

Leuk dat ik je een beetje kan gaan volgen. Vond het heel gezellig zondag maar ook wel heel erg jammer dat we je zo lang moeten missen. Ga er maar lekker van genieten.
    Liefs Frederike
  7. ma en pa wormgoor:
    28 april 2008
    Wilma ik heb de side gevonden en wij wensen je alle
    goeds op deze tocht en doe voorzichtig je ma en pa
  8. zeger meeuwisse:
    28 april 2008
    nu al leuk om te volgen, en je bent nog niet eens weg. heel veel plezier, maar dat gaat zeker lukken.

liefZ
  9. Britt:
    Heey wilma,

Veel plezier op je reis... Neem maar genoeg kleren en pleisters mee....

Leuk dat we kunnen zien waar je bent geweest:D

Het is ook erg gezellig om eens in Frankrijk iets met elkaar te gaan eten.., Word egt gezellig

Nou veel plezier,
    groetjes, Kussjhes

Brittje
  10. henk steenbergen:
    Helemaal goed Wilma...

Go 4 it, girl.... ik ga je volgen op jouw eigen expeditie!!!

Gr en lfs Henk
  11. Sascha:
    2 mei 2008
    Nou heb me aangemeld hoor, vind het erg leuk om te zien waar je zoal naar toereist.

Heel veel plezier en kijk uit naar je berichten en foto's.

groetjes Sascha
  12. Ingrid Bosloper:
    Hallo Wilma,

Inmiddels vast al helemaal ingesteld op je expeditie. Heel veel succes en ik ben heel benieuwd hoe het je vergaat. Helaas kon ik er niet bij zijn vorige week vrijdag. Ik ga je reislog volgen hoor! Succes!

Groeten, Ingrid
  13. karin:
    4 mei 2008
    Goede reis!
    Ik heb je email over de poezen ontvangen.
    groetjes
  14. henk steenbergen:
    5 mei 2008
    Nog even en dan....? Go, go, go...